Werfbeveiliging is meer dan een hek plaatsen

23 augustus 2024

Een werf is een aantrekkelijk doelwit voor dieven en vandalen. Het is een verzamelplaats van waardevolle materialen en gereedschappen. Om je werf te beschermen en de voortgang van je project te garanderen, is een goede werfbeveiliging essentieel. In deze blogpost gaan we dieper in op het belang van werfbeveiliging en en hoe je je bouwwerf zo goed mogelijk kan beveiligen.

Waarom is werfbeveiliging zo belangrijk?

In heel wat branches zoals de bouw, industrie, architectuur, infrastructuur, de publieke sector en leegstaand vastgoed is monitoring en beveiliging van projecten van groot belang.

Een goed beveiligde werf voorkomt diefstal en vandalisme van materialen en gereedschap. Zo verhinder je onvoorziene kosten, vertraging van een project en kopzorgen.

Professionele beveiliging, professioneel imago

Goede beveiliging op je werf straalt professionaliteit uit en geeft een positief signaal naar omwonenden en klanten. Het toont aan dat je als bedrijf serieus omgaat met de veiligheid van je project, je medewerkers en je omgeving. Dit versterkt je reputatie als een betrouwbare en bekwame partner.

Hoe beveilig je jouw project het best?

Om je project of je werf optimaal te beveiligen, ga je best voor een op maat gemaakt beveiligingsplan. Een gepast beveiligingssysteem houdt rekening met de specifieke risico’s en de waarde van je project.

Een veiligheidsexpert waarop je kan rekenen

Kies voor een vergunde beveiligingsfirma met professioneel opgeleide experten. Een firma die in het bezit is van het INCERT-kwaliteitslabel en op de hoogte is van de nieuwste beveiligingstechnologie, staat garant voor een optimale beveiliging van je werf.

Met een betrouwbare beveiligingsfirma ben je dag en nacht gerust, 24/7.

Blackdog plaatste onder andere werfbeveiliging bij de NHM depots van Group De Cloedt in:

  • Brugge
  • Oostende
  • Izegem
  • Nieuwpoort